De onderwijsomgeving verandert. Er komt steeds meer kennis over de invloed van kleur en beleving op (leer)prestaties. De eisen op het gebied van duurzaamheid en hygiëne worden strenger. En schoolbesturen worden zich meer en meer bewust van de noodzaak om op een andere manier te kijken naar de exploitatie en beheersbaarheid van hun vastgoed.

Daarnaast verandert de rol van het onderwijsgebouw. De opkomst van de brede school maakt dit duidelijk zichtbaar. Steeds vaker moeten scholen niet alleen een inspirerende leeromgeving zijn, maar ook een representatief onderdak bieden aan wijkgerichte activiteiten op het gebied van zorg, cultuur sport en welzijn.  Dit alles vraagt om andere, doordachte keuzes bij de ontwikkeling of renovatie van het schoolgebouw.

 

Totaal schilderwerk gebruikt verven die uitstekend bestand zijn tegen uiteenlopende reinigingsmiddelen en uitblinken in robuustheid en dekkingskracht. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam resultaat en langere onderhoudsintervallen.
Kinderen nemen het over het algemeen minder nauw met de hygiëne dan volwassenen. Onderwijsinstellingen stellen dan ook per definitie hoge eisen aan vuilafstotende eigenschappen en reinigbaarheid van materialen.

Te denken valt aan producten met specifieke, antibacteriële eigenschappen. Ook hiermee draagt u op een kostenefficiënte manier bij aan een hygiënische, gezonde leeromgeving.

Onze diensten
  • Beglazing
  • Behangwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrot
Bel me terug