Zorginstellingen

Hygiëne en een aangename, rustgevende sfeer worden in medische en paramedische inrichtingen met hoofdletters geschreven.  Dit stelt ook bijzondere eisen aan de gebruikte kleuren binnen de verschillende ruimtes van een zorginstelling.  Totaal schilderwerk biedt producten en een serviceconcept die precies zijn afgestemd op de complexe taakstellingen van deze inrichtingen, bijvoorbeeld ziekenhuizen, klinieken, bejaarden – en  verpleegtehuizen, revalidatiecentra of dokterspraktijken.

Hygiëne en reinigbaarheid

Zorginstellingen stellen – uiteraard – bijzonder hoge eisen aan de hygiënische eigenschappen en reinigbaarheid van materialen.  Met onze verfsystemen en onze technische adviezen kunt u voldoen aan deze eisen, zónder dat u concessies hoeft te doen aan de esthetiek.  Te denken valt aan vet- en vuilafstotende producten en  een bacterieresistente  muurverf die zeer goed reinigbaar is.

Onze passie voor de zorg, heeft ons inmiddels een hecht netwerk met zorginstellingen in de regio opgeleverd. Een efficiënte planning  is van groot belang. De patiënt moet geen hinder ondervinden en centraal staan. Totaal Schilderwerk heeft hart voor de doelgroep.  En dat ziet u terug in ons werk!

Onze diensten
  • Beglazing
  • Behangwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrot
Bel me terug